Carote Karrige Zyre

€160.00
Carote Karrige Zyre
Carote Karrige Zyre me rrota, me mbeshtetese koke dhe krahu
Specifikime
Ngjyra E zeze
Dimensionet 71.5-67 cm
Materiali Rrjete,sungjer dhe tapiceri tekstili
Lartesia 117-128.5 cm
Funksioni Mbeshtetese koke e levizshme, mbeshtetese mesi e levizshme, mekanizem aktiv levizes i karriges lart dhe poshte
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!