Core Librari

€159.00
Core Librari
Core Librari me nje kanate dhe gjashte ndarje
Specifikime
Ngjyra Gri e erret, oak
Dimensionet 80x35 cm
Lartesia 218 cm
Nevojitet Montim Po
Merr te rejat me te fundit nga BrunesJunior Vendosni e-mail tuaj per te marre te rejat me te fundit nga BrunesJunior