Diva Karrige Zyre

€190.00
Diva Karrige Zyre
Diva Karrige Zyre me rrota dhe mbeshtetese krahu
Products specifications
Ngjyra E zeze
Dimensionet 71.8-71.2 cm
Materiali Rrjete,sungjer dhe tapiceri tekstili
Lartesia 101.5-110.5 cm
Funksioni Mekanizem aktiv levizes lart dhe poshte,mbeshtetese krahu te fiksuar
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Get the Latest News from BrunesJunior Give us your email and stay in touch.