Flat Line Tavoline Tv

€69.00
Flat Line Tavoline Tv
Flat Line Tavoline Tv me nje kanate dhe tre ndarje
Specifikime
Ngjyra Gri, bezhe
Dimensionet 120x35 cm
Materiali Melamine
Lartesia 48 cm
Nevojitet Montim Po
Merr te rejat me te fundit nga BrunesJunior Vendosni e-mail tuaj per te marre te rejat me te fundit nga BrunesJunior