La Fabrica Raft Kepucesh

€159.00
La Fabrica Raft Kepucesh
La Fabrica Raft Kepucesh nje sirtar dhe dy kanata
Specifikime
Ngjyra Dru arre, cemento
Dimensionet 90x35 cm
Lartesia 110 cm
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Merr te rejat me te fundit nga BrunesJunior Vendosni e-mail tuaj per te marre te rejat me te fundit nga BrunesJunior