Matisse Karrige Zyre

€140.00
Matisse Karrige Zyre
Matisse Karrige Zyre me rrota dhe mbeshtetese krahu
Products specifications
Ngjyra E zeze
Dimensionet 70x69 cm
Materiali Rrjete,sungjer dhe tapiceri tekstili
Lartesia 100-110 cm
Funksioni Mekanizem funksional me mbyllje, krahe te levizshem
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Get the Latest News from BrunesJunior Give us your email and stay in touch.