Musa Karrige Zyre

€250.00
Musa Karrige Zyre
Musa Karrige Zyre me rrota, me mbeshtetese koke dhe krahu
Products specifications
Ngjyra E zeze
Dimensionet 72.5x73 cm
Materiali Lekure
Lartesia 119-124 cm
Funksioni Mekanizem aktiv levizes lart dhe poshte
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Get the Latest News from BrunesJunior Give us your email and stay in touch.