Passacor Raft Kepucesh

€129.00
Passacor Raft Kepucesh
Passacor Raft Kepucesh me nje sirtar dhe dy kanata
Specifikime
Ngjyra E bardhe, lisi
Dimensionet 89,5x35,5 cm
Lartesia 105,5 cm
Nevojitet Montim Po
Merr te rejat me te fundit nga BrunesJunior Vendosni e-mail tuaj per te marre te rejat me te fundit nga BrunesJunior