Pensiero Mobilje Living Room

€309.00
Pensiero Mobilje Living Room
Pensiero Mobilje Living Room me tre kanata dhe dy hapesira ne forme kubi
Specifikime
Ngjyra E bardhe, gri
Dimensionet 270x45 cm
Lartesia 200 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!