Prestige Karrige Zyre

€170.00
Prestige Karrige Zyre
Prestige Karrige Zyre me rrota dhe mbeshtetese krahu
Products specifications
Ngjyra E bardhe
Dimensionet 69x70 cm
Materiali Lekure, sfungjer i bute
Lartesia 104-111 cm
Funksioni Mekanizem aktiv levizes lart dhe poshte, mbeshtetese krahu te fiksuar
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Get the Latest News from BrunesJunior Give us your email and stay in touch.