Blog – Brunes

  • Data: 22-02-2017

SI TË MOBILOJMË SHTËPITË E VOGLA, PA HUMBUR NË HAPËSIRË DHE KOMODITET

Ndonjëherë kushtet na detyrojnë të transferohemi dhe të jetojmë në një shtëpi të re e cila nga përmasat nuk i kalon 50 m². Në të tilla raste është mëse e natyrshme të ndihemi në dilemë: a do të na mjaftojë hapësira për ta arreduar vërtet siç do të donim? Madje kur duhet të përballemi me hapësira të vogla, na duket sikur herët apo vonë do të humbasim shumë edhe sa i përket komoditetit.

Më Shumë

  • Data: 24-01-2017

12 MËNYRA SI TË BËSH SHTËPINË TËNDE NJË VEND AKOMA MË TË REHATSHËM GJATË 2017

Viti 2017 ka pak që ka filluar, e si çdo fillim viti, priremi të bëjmë plane të detajuara mbi gjërat që duhet të ndryshojmë tek vetja apo tek ambienti që na rrethon.
Kur bëhet fjalë për shtëpinë, shumë shpesh kemi dëshirë të bëjmë përmirësime të dukshme në mobilim apo në arkitekturën e vetë shtëpisë, por impenjimet e ditës dhe kushtet ekonomike të momentit e kthejnë dëshirën në një “mision të pamundur”. Megjithatë, ka një mënyrë sesi mund ti arrijmë ndryshimet që duam: duke nisur nga detajet më të vogla!
Më Shumë

Faqja 1 prej 212