Ticens Karrige Zyre

€260.00
Ticens Karrige Zyre
Ticens Karrige Zyre me rrota dhe mbeshtetese krahu
Specifikime
Ngjyra E zeze, portokalli
Dimensionet 70-70 cm
Materiali Rrjete,sungjer dhe tapiceri tekstili
Lartesia 95-104 cm
Funksioni Mekanizem aktiv levizes lart dhe poshte,mbeshtetese krahu te fiksuar
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!