Woody Dyshek

€428.00
Woody Dyshek
Woody Dyshek, 180x190 cm
Products specifications
Ngjyra E bardhe
Dimensionet 180x190 cm
Lartesia 21 cm
Materiali Mbulues Pambuk dhe FiberTex, me vetajrosje dhe mbrojtje antibakteriale
Materiali i Mbushjes Fibra hipoalergjike 500 gr/m2, shkalle e larte e rregullimit termik
Struktura Sistem Molle Bonnell, 2.4 mm antideformues, mbeshtetje e ekuilibruar dhe fleksibilitet ne kohe
Get the Latest News from BrunesJunior Give us your email and stay in touch.