Club Karrige Zyre

€112.00
Club Karrige Zyre
Club Karrige Zyre me rrota dhe mbeshtetese krahu
Specifikime
Ngjyra E zeze
Dimensionet 62.5x58.5 cm
Materiali Rrjete,sungjer dhe tapiceri tekstili
Lartesia 83 cm
Funksioni Mbeshteteze krahu te fiksuar, kembe levizese
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Merr te rejat me te fundit nga BrunesJunior Vendosni e-mail tuaj per te marre te rejat me te fundit nga BrunesJunior