Club Karrige Zyre

€112.00
Club Karrige Zyre
Club Karrige Zyre
Specifikime
Ngjyra E zeze
Dimensionet 58.5x62.5 cm
Materiali Rrjete,sungjer dhe tapiceri tekstili
Lartesia 83 cm
Funksioni Mbeshtetese krahu te fiksuar dhe mbajtese e levizshme
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Merr te rejat me te fundit nga BrunesJunior Vendosni e-mail tuaj per te marre te rejat me te fundit nga BrunesJunior