Core Librari

€89.00
Core Librari
Core Librari me nje kanate dhe tre ndarje
Specifikime
Ngjyra Dru lisi, cemento
Dimensionet 80x35 cm
Lartesia 110 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!