Core Tavoline Zyre

€139.00
Core Tavoline Zyre
Core Tavoline Zyre me nje kanate dhe dy ndarje
Specifikime
Ngjyra Dru lisi, cemento
Dimensionet 140x69 cm
Lartesia 73 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!