Disegno Tavoline Zyre

€239.00
Disegno Tavoline Zyre
Disegno Tavoline Zyre me tre sirtare dhe dy hapesira
Specifikime
Ngjyra E bardhe, gri
Dimensionet 170x140 cm
Lartesia 75 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!