Enjoy Tavoline Tv

€169.00
Enjoy Tavoline Tv
Enjoy Tavoline Tv me nje sirtar dhe nje kanate xhami
Specifikime
Ngjyra E bardhe, lisi
Dimensionet 160x40.5 cm
Lartesia 60 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!