Flat Line Tavoline Tv

€79.00
Flat Line Tavoline Tv
Flat Line Tavoline Tv me dy kanata dhe tre ndarje
Specifikime
Ngjyra Gri, bezhe
Dimensionet 140x35 cm
Lartesia 48 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!