Ludo Dollap Rrobash

€349.00
Ludo Dollap Rrobash
Ludo Dollap Rrobash me nje sirtar dhe tre kanata
Specifikime
Ngjyra E bardhe, lisi
Dimensionet 150x60 cm
Lartesia 210 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!