Ludo Tavoline Tv

€99.00
Ludo Tavoline Tv
Ludo Tavoline Tv me rrota, nje kanate dhe dy sirtare
Specifikime
Ngjyra E bardhe, lisi
Dimensionet 120x40 cm
Lartesia 50 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!