Marcus Karrige Zyre

€190.00
Marcus Karrige Zyre
Marcus Karrige Zyre me rrota, me mbeshtetese koke dhe krahu
Specifikime
Ngjyra E zeze
Materiali Lekure
Funksioni Mekanizem aktiv levizes lart dhe poshte, me mbeshtetese krahu te fiksuar
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!