Matisse Karrige Zyre

€140.00
Matisse Karrige Zyre
Matisse Karrige Zyre me rrota dhe mbeshtetese krahu
Specifikime
Ngjyra E zeze
Dimensionet 70x69 cm
Materiali Rrjete,sungjer dhe tapiceri tekstili
Lartesia 100-110 cm
Funksioni Mekanizem funksional me mbyllje, krahe te levizshem
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Merr te rejat me te fundit nga BrunesJunior Vendosni e-mail tuaj per te marre te rejat me te fundit nga BrunesJunior