Mipiace Dollap Rrobash

€349.00
Mipiace Dollap Rrobash
Mipiace Dollap Rrobash me tre kanata dhe dy sirtare
Specifikime
Ngjyra E bardhe, lisi
Dimensionet 152x63.5 cm
Lartesia 215,5 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!