Mircole Karrige Zyre

€70.00
Mircole Karrige Zyre
Mircole Karrige Zyre
Specifikime
Ngjyra E zeze
Dimensionet 56.5x56.5 cm
Materiali Rrjete,sungjer dhe tapiceri tekstili
Lartesia 85.7 cm
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!