Mircole Karrige Zyre

€130.00
Mircole Karrige Zyre
Mircole Karrige Zyre me rrota dhe mbeshtetese krahu
Products specifications
Ngjyra E zeze
Dimensionet 69-69 cm
Materiali Rrjete,sungjer dhe tapiceri tekstili
Lartesia 105.5-115.5 cm
Funksioni Mbeshtetese mesi e levizshme, mbeshtetese krahu te levizshme,mekanizem aktiv i levizjes lart dhe poshte
Nevojitet Montim Po
Get the Latest News from BrunesJunior Give us your email and stay in touch.