Musa Karrige Zyre

€250.00
Musa Karrige Zyre
Musa Karrige Zyre me rrota, me mbeshtetese koke dhe krahu
Specifikime
Ngjyra E zeze
Dimensionet 72.5x73 cm
Materiali Lekure
Lartesia 119-124 cm
Funksioni Mekanizem aktiv levizes lart dhe poshte
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!