New York Komodine Zyre

€49.00
New York Komodine Zyre
New York Komodine Zyre me rrota, nje sirtar dhe nje kanate
Specifikime
Ngjyra E bardhe me shkelqim, arre
Dimensionet 40x45 cm
Materiali Melamine
Lartesia 69 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!