Picasso Karrige Zyre

€230.00
Picasso Karrige Zyre
Picasso Karrige Zyre me rrota, me mbeshtetese krahu dhe koke
Products specifications
Ngjyra E zeze
Dimensionet 70x60 cm
Materiali Rrjete,sungjer dhe tapiceri tekstili
Lartesia 111.5-119.5 cm
Funksioni Mbeshtetese koke e levizshme, mekanizem funksional me mbyllje, mbeshtetese krahu e fiksuar
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Get the Latest News from BrunesJunior Give us your email and stay in touch.