Tradita e mermerit dhe moderniteti i efektit 3D në trashësi prej vetëm 6 dhe 8 mm

Tendencat e ketij viti risjellin ne vemendjen tone nje elemente krejt te vecante per shtrimin e ambienteve te brendshem dhe te jashtem duke i shtuar elegancen dhe finesen ambienteve tuaj. Behet fjale per mermerin, i cili eshte bere nje nga elementet me te preferuar dhe te perdorshem nga arkitektet dhe dizajnerit. Tashme e gjeni ne nje koleksion te vetem “Elegance” realizuar nga kompania italiane Marazi me nje eksperince 50-vjecare dhe nje nga partneret me sukseshem te Brunes-it.
Me Elegance, mermeri ka ardhur ne nje forme te re, me kombinime te larmishme dekorative, bashkohore dhe moderne, i persosur per muret mbuluese dhe dekoruese, gjithmone duke perfaqesuar hijeshine dhe luksin. Nëse hidhni një sy përreth, ose nëse bëni një kërkim të shkurtër online, do të kuptoni se ekziston një varitet i gjerë perdorimesh te mermerit ne shtrimin e ambienteve tuaj prej të cilave ne mund të zgjedhim atë çka na duket më tradicionale apo moderne për shijet tona.

Koleksionin Elegance e gjeni ne permasa te ndryshme:
Permasa 30*60 cm ideale per shtrimin e dhomave te vogla ose per projektet e rinovimit.
Permasa 30*30 cm ideale per mbulimin e mureve te lakuara dhe te parregullta
I gjeni edhe ne permasa te medha qe e ben nje zgjedhjet më të preferuara në sektorin e hoteleve, kontratave dhe spa.

Eleganca, zgjidhja perfekte per njerezit qe jane ne kerkim te se bukurise