Prestige Karrige Zyre

€150.00
Prestige Karrige Zyre
Prestige Karrige Zyre me rrota dhe mbeshtetese krahu
Specifikime
Ngjyra E zeze
Dimensionet 69x70 cm
Materiali Lekure
Lartesia 89-96 cm
Funksioni Mekanizem funksional me mbyllje, me mbeshtetese krahu te fiksuar
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Merr te rejat me te fundit nga BrunesJunior Vendosni e-mail tuaj per te marre te rejat me te fundit nga BrunesJunior