Prestige Karrige Zyre

€170.00
Prestige Karrige Zyre
Prestige Karrige Zyre me rrota dhe mbeshtetese krahu
Specifikime
Ngjyra E bardhe
Dimensionet 69x70 cm
Materiali Lekure, sfungjer i bute
Lartesia 104-111 cm
Funksioni Mekanizem aktiv levizes lart dhe poshte, mbeshtetese krahu te fiksuar
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!