Privilegio Tavoline TV

€120.00
Privilegio Tavoline TV
Privilegio Tavoline TV me dy kanata dhe dy sirtare
Specifikime
Ngjyra E bardhe, gri
Dimensionet 150x44.5 cm
Lartesia 45 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!