Saturnia Tavoline Tv

€179.00
Saturnia Tavoline Tv
Saturnia Tavoline Tv me dy kanata dhe dy hapesira
Specifikime
Ngjyra E bardhe, lisi
Dimensionet 160.5x45 cm
Lartesia 52 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!