Smart Karrige Zyre

€220.00
Smart Karrige Zyre
Smart Karrige Zyre me rrota dhe mbeshtetese krahu
Specifikime
Ngjyra E zeze
Dimensionet 60x70 cm
Materiali Lekure
Lartesia 104-111 cm
Funksioni Mekanizem funksional me mbyllje dhe mbeshtetese krahu e fiksuar
Struktura Metalike
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!