Karriera

You Are Here: Home / Karriera

Karriera

Një nga pikat më të forta, që e bën kompaninë Brunes të jetë e suksesshme, është stafi I kualifikuar dhe I përkushtuar, prandaj ne investojmëvazhdimisht në kapitalin tone njerëzor. Rreth 300 punonjës janë pjesë e rrjetit të dyqaneve Brunes, që nga përfaqësuesit e shitjeve e deri tek administrata, që është në përmirësim të vazhdueshëm per të ofrua rmë të mirën.
Ne përpiqemi të krijojmë vlerë te punonjësit tanë, duke u kujdesur pë rmirëqenien e tyre jo vetëm gjatë punës. Ne ofrojmë ambiente pune shumë komode, paga të kënaqshme,trajnime Brenda dhe jashtë Shqipërisë,bonuse dhe promovime për të festuar arritjen e rezultateve të larta. Ne kujdesemiqëpunonjësittanëtëjenëtëkënqaursepsenëkëtëmënyrë do tëpunojnë me përkushtim dhe do të bëjnë më të mirën për veten e tyre, për kompanin ëdhe për shoqërinë.
Jemi një familje e madhe që punojmë të gjithë bashkë për arritjen e qëllimeve dhe objektivave, me besim dhe respek treciprok.
Brunes ofron mundësite e shkellqyera karriere për të gjithë ata persona që e duan punën, janë të përkushtuar, besnikë, ambiciozë, të motivuar dhe kanë dëshirë të rriten profesionalisht.
Brunes,është vendi ideal për të punuar nësë dëshironi të zhvilloni veten dhe karrierën tuaj.