Vitoria Mobilje Tv

€79.00
Vitoria Mobilje Tv
Vitoria Mobilje Tv me nje kanate dhe nje hapesire
Specifikime
Ngjyra Dru lisi, cemento
Dimensionet 140x30 cm
Lartesia 35 cm
Nevojitet Montim Po
Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!