KATEGORI

PRODUKTI JAVES

PRIVILEGE

  1. Prodhuar nga marka e prestigjoze italiane MIRAGE
  2. Koleksioni “PRIVILEGE” ka ardhur duke u zgjeruar me ide dhe modele të reja që imitojnë elemente natyrore si guri, xhevahire dhe oniks
  3. Pllaka PRIVILEGE ndryshon çdo hapësirë në një vend unik dhe ekskluziv.
  4. Koleksion magjik, i perbere nga ngjyra te ndryshme

BLOG

Elegancë, koleksioni minimalist dhe klasik

Elegancë, koleksioni minimalist dhe klasik

Tradita e mermerit dhe moderniteti i efektit 3D në trashësi prej vetëm 6 dhe

POLIFORM, FORMAT E HARMONISE ME VETVETEN

POLIFORM, FORMAT E HARMONISE ME VETVETEN

Mobilimi i boshtit ku mbështetet jeta e përditshme dhe kompozimi i hapësirave ku projektohen

Si të ndërtosh tualetin e ëndrrave? Një guidë ideale për shtëpitë e reja

Si të ndërtosh tualetin e ëndrrave? Një guidë ideale për shtëpitë e reja

Jeni duke ndërtuar shtëpinë tuaj të ëndrrave? Po lini pas banesën tuaj aktuale për