Rreth Nesh

 

Historia e Brunes - si filloi e gjitha

 

Historia e mëposhtme tregon se si për më shumë se dy dekada dhe më shumë BRUNES shkoi nga një magazinë e vogël e vendosur në Vlorë për të qenë një qender e madhe

në pakicë në rreth 10 territore në mbarë Shqipërinë.

1994

Brunes u themelua në vitin 1994 në qytetin e Vlorës.

Së pari u hap si magazine e vogël për shitjen dhe blerjen e pllakave dhe produkteve sanitare. E gjitha filloi me vetëm dy punonjës dhe importet nga dy kompani italiane.

1996

Në vitin 1996 u krijua showroom i parë në Vlorë.

Kjo periudhë pati rritjen e dizajneve të mobiljeve, , reklamimit, përdorimit të një showroom për të patur mundesi per dallimin e produkteve te ndryshme.

vitet 2000

Në vitin 2000 u krijua showroom-i në Durrës, kur fokusi kryesor ishte në prodhime inovative me ambicie specifike për të frymëzuar.

2004

Ky është një moment i rëndësishëm në zhvillimin e Brunes - për herë të parë konsumatorët mund të shohin dhe prekin mobiliet Brunes në showroomin e ri në kryeqytetin, Tiranës.

2009

BRUNES zgjerohet në mënyrë te furishme në tregje të reja si Lezha, Fieri dhe Saranda.

2015

U themelua kompania Dekoll dhe fabrika me e madhe e bojes PintoColor.

Dekoll konsiston në prodhimin e materialeve të ndërtimit si grafiato, llaç, sistem hidroizolues, izolim termik etj

Dekoll ka zgjeruar linjën e produktit duke rritur gamen e produkteve dhe cilësisë së lartë PintoColor.

2016

BRUNES rritet edhe më shumë.

Inlegno nga Brunes dhe Interior by Brunes janë futur dhe fokusi është në zgjidhjet e mobilimit në shtëpi për të plotësuar nevojat e familjeve.

2019

Formohet BRUNES GROUP.

 

 

Newsletter Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga Brunes!